IPARI AUTOMATIKA, INTELLIGENS OTTHONOK, INTELLIGENS ÉPÜLET SZABÁLYOZÁS - HIVATALOS UNICAL SZERVIZ és KERESKEDÉS Energia Plusz Geosolar Kft. Elérhetőségeink: +36-30-966-3936, +36-30-786-1050, Unical gázkazánok értékesítése, szervizelése, beüzemelése. Épületgépészeti tervezés, kivitelezés, üzemeltetés. Távfelügyelet, Épületautomatika.

Tartalomhoz ugrás

IPARI AUTOMATIKA, INTELLIGENS OTTHONOK, INTELLIGENS ÉPÜLET SZABÁLYOZÁS

Épületgépészeti  ipari automatikai rendszerek tervezése, telepítése, karbantartása,
a  hozzá tartozó erősáramú rendszerek tervezésével kivitelezésével.  

Az épületautomatizáló rendszerek alapfunkciói közé tartozik, hogy az  épületek belső hőmérsékletét a beállított optimális tartományban  tartsák. Figyeljék az esetleges meghibásodásokat a különféle  rendszerekben, és üzemzavar esetén értesítsék a karbantartásért,  üzemeltetésért felelős személyeket telefonon, SMS-ben vagy e-mailben. Az  épületautomatizálás segítségével csökkenthetőek az épület energia- és  karbantartási költségei a szabályozatlan épületekhez képest. A  rendszerek üzemeltetését általában a megspórolt energia költségek   fedezik. Az automatikai rendszereknek nagy szerep van a megfelelő  komfortszint biztosításában is.

Napjainkban az energiatakarékos  épületek elengedhetetlen feltétele az intelligens szabályozás. A  professzionális épületautomatikai rendszerek intelligens vezérlést  biztosítanak az épület fűtési-, hűtési-, és légtechnikai berendezései  számára, amely által jelentős energia megtakarítás érhető el. Szinte  bármely épület automatizálható, természetesen olyan gépészeti  berendezések szükségesek hozzá, amelyek tudják fogadni az automatika  vezérlő jeleit. Az épületautomatika fő feadata a kényelmi funkciók  mellett az energia hatékony felhasználása.

Összetett feladatokra, nagy épületekre professzionális rendszerek telepítése.
Családi házak, kisebb épületek automatizálására az intelligens szabályzókat ajánljuk.

Bővebb információk  !!!   Intelligens Otthonok,  Okos Házak

Elérhetőségeink:  +36-30-966-3936,  +36-30-786-1050


Intelligens Ház - Okos Otthon,
Teljes kürő intelligens megoldás egy kézből

Az intelligens szabályozó számtalan funkcióval rendelkezik. A  rendszer moduláris felépítésű, ezért alkalmazható kisebb nagyobb  lakásokhoz, családi házakhoz, vagy nagy alapterületű családi házakhoz  is. Egyszerű felhasználóbarát kezelőfelület. Időprogramok segítségével  előre programozható, vagy okostelefonról azonnal vezérelhetők a  különböző rendszerek, de nem csak azért alkalmazzuk az épületautomatikai  rendszert, hogy legyen mit programozni.

A telepítői beállítások elvégzése  után a rendszer automatikusan vezérli a lakás, vagy épület gépészeti  hűtő-fűtő rendszereinek teljesítményét, időjáráskövető szabályozással.
Vezérli a világítást, beltéri árnyékolókat vagy igény szerint az öntöző rendszert.

A szabályzóegység többféle  bemeneti, kimeneti és relé modullal bővíthető, valamint különböző  rendeltetésű érzékelők csatlakoztathatók hozzá úgy mint páratartalom és  hőmérséklet érzékelők, csapadék és hó érzékelő, füst érzékelő, jelenlét  érzékelő, külső fényérzékelő, amelyeknek segítségével az alábbi  feladatok elvégzésére alkalmas.

  • Gépészeti hűtő-, fűtő- rendszerek szabályozása eltérő zóna hőmérsékletekkel,
  • Árnyékolók vezérlése beeső fény követéssel, csoportba rendezéssel is,
  • Szél elleni védelem (zsaluzatok lezárása),
  • Füstérzékelés, azonnali tűzjelzés telefonhívás és SMS értesítéssel,
  • Világításvezérlés, LED szalag vezérlés, fényszabályozás,
  • Jelenlét szimuláció, programozott árnyékoló és világítás vezérlés,
  • Alapvető biztonsági funkciók ellátása, mozgásérzékelés azonnali riasztással,
  • Fagyveszélyre figyelmeztetés azonnali riasztással,
  • Öntöző rendszerek vezérlése,

TÁVVEZÉRLÉS BÁRHONNAN
A  rendszer az ingyenes alkalmazásnak köszönhetően vezérelhető  okostelefonról, tablettről, laptopról vagy Pc-ről is. a Szoftver ingyenesen  biztosítja a felhő alapú háttérszolgáltatást. Modbus kommunikáció, KNX rendszer csatlakozás.
Vissza a tartalomhoz